Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

H20: една простичка формула за здраве, която всеки може да прилага всеки ден

Със сигурност хиляди пъти сте чували, че за да бъдем здрави и в добра кондиция, ние трябва да приемаме достатъчно количество вода ежедневно. И това е абсолютно логично, ако имаме предвид простите факти: около 70% от телесната ни маса всъщност е вода, а мозъкът ни достига внушителните 90% водно съдържание. Ето защо след като сте преминали някоя от нашите детокс програми и сте подарили на тялото си „Усещане за подмладяване“ е от изключително да поддържате добро ниво на хидратация и така да си спестите някои от най-често срещаните проблеми в организма на съвременния човек.

Количествата вода, които са нужни на всеки човек, разбира се, са строго индивидуални. Според някои специалисти достатъчно е да приемате между 6 и 12 чаши вода на ден, но това отново е препоръка, която няма как да важи за всеки човек. Едно от най-важните неща е да се научите да следвате тялото си и да разпознавате сигналите, които то ви дава много често, приемайки достатъчно литри вие можете да:

  1. Повишите енергията си и да преборите умората

Тъй като мозъкът ни е предимно вода, пиейки ние стимулираме мисловната дейност, успяваме по-лесно да се фокусираме и да се концентрираме по-добре. Като допълнителен бонус, енергийните ни нива също са подсилени и това ни прави по-жизнени и работоспособни!

  1. Да свалите излишни килограми

Водата спомага за изхвърлянето на токсини и мазнини и ни съдейства, когато искаме да намалим приема на храна.  Преди хранене, тя успява да подготви стомаха и да го запълни, така че да ни спести преяждането. Освен това, водата има свойството да потиска глада и забързва метаболизма, всичко това на цената на 0 калории!

  1. Изхвърлите навън вредни токсини

Тялото ни изхвърля множество токсини, когато се потим или уринираме, което намалява риска от камъни в бъбреците и ни спестява инфекции на уринарния тракт. Ето защо е добре да се стараем да си набавяме достатъчно количество течности, с помощта на които изчистваме ненужното за организма.

  1. Поддържате кожата си в добро състояние

Всички знаем, че хубавата кожа е хидратирана, свежа, мека, блестяща и гладка. Именно този ефект можем да постигнем с прием на много вода, която освен всичко, отстранява бръчките и това е най-евтината anti age терапия, която да прилагате ежедневно.

  1. Подпомагате храносмилателната си система

В помощ на храносмилането,  водата е от съществено значение за преработката на нашата храна и ни помага да избегнем запек и да се спасим от бавен метаболизъм.

  1. Укрепите имунната си система

Доказано е, че хората, които приемат повече вода, се разболяват по-малко, а в случай че се разболеят, успяват да се възстановят по-бързо.

  1. Взимате натурално хапче против главоболие

Да, наистина! Пиейки вода, вие успявате да облекчите и предотвратите симптоми на мигрена, а понякога дори и болки в гърба. Всъщност много хора не знаят, но много често именно те са следствие от дехидратация.

  1. Да си спестите крампи и навяхвания

Добрата хидратация спомага за запазването и „смазването“ на ставите и мускулите, прави ги по-еластични и не допуска толкова много травми.

  1. Изберете доброто настроение

Разбира се, че когато тялото ви е в добра кондиция, това се отразява на цялостното ви настроение. И как не, ако се чувствате здрави, кой би ви спрял да бъдете щастливи!

  1. Спестявате си пари

Водата е най-евтината напитка, която можете да изберете. А дори да си купувате бутилирана вода, тя все пак ще бъде по-евтина и по-ефективна от подсладен сок или кафе.

Ако ви доскучае да пиете отново и отново вода, която няма никакъв специфичен вкус, винаги можете да добавите към нея резенче свеж плод като лимон, портокал или грейпфрут например. Няколко листенца мента в комбинация с малко краставица ще направят водата ви изключително свежа, а пръчка канела и корен джинджифил ще ви помагат да поддържате имунитета си в студените месеци. Успяхме ли да ви спечелим на страната на здравето? Направете първата стъпка към по-здравословния начин на живот и запишете своята първа безплатна консултация при нас!

Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694