Количка
продукти: сума: лв

Национален телефон: 0700 11 001

Център Гарабитов

Център Гарабитов


garabitov_sofia.jpgДобре дошли в Център Гарабитов!

Инвестирайте в себе си, отделете време за възстановяване на тялото си, балансирайте емоциите, успокойте мислите си. Вие заслужавате да бъдете в хармония със себе си и света около Вас. Можете да се доверите на екипа ни от опитни специалисти с доказани категорични резултати. С удоволствие ще Ви посрещнем и ще изготвим индивидуална програма, предназначена специално за Вас, съобразена с общото Ви здравословно състояние, възраст, ръст, тегло, навици и др.

Център Гарабитов има клонове в Пловдив и София. Те разполагат с необходимата материална база, оборудвана с модерна апаратура. Тук работят специалисти лекари, рехабилитатори, йога инструктори, учтиви и отзивчиви администратори. Центровете в Пловдив и София разполагат с модерни зали за йога, в които всеки може да се докосне и потопи в света на йогата. Последователите на древното учение могат да изпитат истинска наслада от асаните под „звезното небе” в салоните.

В център Гарабитов се работи по методика "Гарабитов", която е комбинация от много теоретични знания и богат личен опит, натрупан в продължение на 37 години практика на нейния създател – Иван Гарабитов. Методика „Гарабитов” се състои от четири комплекса – прием на швейцарски натурален сироп Мадал Бал, специална Матрично-ритъмна терапия, йога занимания и лечебен масаж на стъпалата с апликатори. Тридесет и седем годишната практика на създателя на Методиката, показва еднозначно и твърдо, че съчетанието от посочените методи приложени целенасочено, редовно и системно, съкращава в огромна степен периода за постигане на поставените цели.

garabitov_plovdiv.jpgПо време на прогарамата се заменя обикновената храна с подмладяващата напитка със сироп Мадал Бал – една възхитителна комбинация от натурален дървесен сироп, свеж лимонов сок, лют червен пипер и вода, прецизно съчетани така, че да осигурят изхранване на организма по време на програмата. Тя се състои от пет версии в зависимост от поставените цели. Подпомага поддържане на желаното тегло, при необходимост служи за бързо отслабване, като предлага възможности за строго индивидуално приложение. Същността на Програмата е нейното дълбоко действие на клетъчно ниво, силен изчистващ, токсиногонен, ободряващ и енергизиращ ефект. Не на последно място са нейните версии за бързо сваляне на килограми или бързо моментно възстановяване на енергията.

Матрично-ритъмната терапия възбужда собствената ритмика на организма и с това възстановява способността на свързващата тъкан отново да функционира правилно.: Матрично Ритъмната Терапия симулира и стимулира с помощта на комбиниран механично-магнитен резонатор правилната, здравословна, собствена динамика на организма на клетъчно ниво и подпомага по този начин възстановяването на засегнатата съединителна тъкан.

Като заслужил треньор по борба, Иван Гарабитов открива колко ефикасни са упражненията от Йога и в същото време са лесни и приятни за изпълнение. Забелязва, колко важно е правилното дишане да се усвои и прилага не само за спортисти, но и за всеки един човек за подобряване на неговото здраве.

Чрез апликаторите се активират и възстановяват всички вътрешни органи, ободряват и стимулират целия организъм. Това са пластмасови пластинки с малки шипчета-бодлички, които обхващат стъпалата, върху които са проектирани всички вътрешни органи. Когато стъпваме върху тях, всъщност става директен масаж върху всички органи.

Посетете център Гарабитов в София, Комплекс Есте, ул. Самоков 28Г

понеделник-събота: 9:00-18:00 ч.

Можете да запазите час по телефон или на имейл: +359 897 701700 и +359 2 8548766, или office@garabitov.com


Посетете център Гарабитов в Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

понеделник-петък: 9:00-17:30 ч.

Можете да запазите час по телефон или на имейл: +359 899 915704, +359 32 696700, +359 32 693694, или office@garabitov.com


Офис София

офис София, Комплекс Есте,
ул. Самоков 28Г

Работно време:
Пон-Съб: 09:00 - 18:00 часа
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 897 701700
+359 2 8548766

Офис Пловдив

офис Пловдив, ул. Академик Петър Динеков №10

Работно време:
Пон-Пет: 09:00 - 17:30 часа
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

office@garabitov.com

+359 899 915704
+359 32 696700
+359 32 693694